E-LÆRING

E-læring

commonly-used-terms-in-elearning.gifTid til E-læring

Nu om stunder er behovet for videndeling afgørende, når man vil være på forkant med situationen! Viden og effektiv læring er i dag et behov som kan være øjeblikkeligt og effektivt. E-læring kan tilgodese dette behov - Læring og uddannelse eller bare videndeling kan i dag ske hurtigt og effektivt gennem IT-teknologien.

Hvad er E-læring?

E-læring er "transportøren" af læring og uddannelse under brug af elektroniske medier. F.eks.: Computere, internet og intranet. I princippet er E-læring  elektronisk baseret fjernundervisning. Adgang til læringsobjekter kan ske gennem nettet eller via medie (CD-ROM, DVD, USB eller mobil harddisk). Elever og lærere (undervisere), kan have kommunikation med hinanden under brug af email, konferencesystem eller diskussionsfora etc.

Populært sagt kan man sige, at E-læring (Fjernundervisning) kan defineres således:

"Undervisning, hvor underviser og elever er adskilt i tid og rum!"

E-læring er kommet for at blive. Ingen tvivl om det! Det kan tilgodese stort set alle størrelser af virksomheder eller organisationer. Undersøgelser har påvist en markant forbedring af videnniveauet hos medarbejderne ved brug af E-læring.


Se også


Se eksempel!

ATutor er et webbaseret system til kursusstyring - på engelsk "Learning Content Management System (LCMS). ATutor er designet med blik for tilgængelighed og tilpasningsmuligheder.

ATutor nu i version 2.2.4.

LCMS platformen nu i en opdateret version!

Dette er en større udgivelse med mange nye funktioner og forbedringer, bl.a. gamification. Nuværende brugere bør opgradere snarest muligt for at drage fordel af alle de nye funktioner og de ​​nye sikkerhedsforbedringer.

For en detaljeret liste over ændringer kan du besøge ATutor Changelog.

Du kan også se en demo for at prøve alle de nye funktioner og du kan naturligvis downloade ATutor helt gratis, så du kan installere eller opgradere din nuværende version.

Download

Udvalgte projekter

 

#
Concrete5 hjemmeside udarbejdet for idrætsforbund med mulighed for udbygning med underliggende idrætsforeninger.
#
Concrete5 hjemmeside udarbejdet for malerfirmaet Dan Wils.

Kontakt