E-LÆRING

E-læring

commonly-used-terms-in-elearning.gifTid til E-læring

Nu om stunder er behovet for videndeling afgørende, når man vil være på forkant med situationen! Viden og effektiv læring er i dag et behov som kan være øjeblikkeligt og effektivt. E-læring kan tilgodese dette behov - Læring og uddannelse eller bare videndeling kan i dag ske hurtigt og effektivt gennem IT-teknologien.

Hvad er E-læring?

E-læring er "transportøren" af læring og uddannelse under brug af elektroniske medier. F.eks.: Computere, internet og intranet. I princippet er E-læring  elektronisk baseret fjernundervisning. Adgang til læringsobjekter kan ske gennem nettet eller via medie (USB eller mobil harddisk). Elever og lærere (undervisere), kan have kommunikation med hinanden under brug af email, konferencesystem eller diskussionsfora etc.

Populært sagt kan man sige, at E-læring kan defineres således:

"Undervisning, hvor underviser og elever er adskilt i tid og rum!"

E-læring er kommet for at blive. Ingen tvivl om det! Det kan tilgodese stort set alle størrelser af virksomheder eller organisationer. Undersøgelser har påvist en markant forbedring af videnniveauet hos medarbejderne ved brug af E-læring.


Se også


Se eksempel!

Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) er et open source-Learning Management System (forkortet LMS). Et system til kursusudvikling -og oprettelse samt vedligeholdelse af kursusindhold.

Moodle nu i version 3.11.6.

Moodle platformen nu i en opdateret version!

Dette er den seneste oficielle udgave af Moodle.

Se seneste udgivelse:

Download

Udvalgte projekter

 

#
Hjemmeside udarbejdet for fodboldklub. Det bagvedliggende system er DBU´s eget klub-cms, som bygger på en Umbraco løsning.
#
Hjemmeside udarbejdet for vinfirmaet Casa Vino.

Kontakt